Europa Conference League

Οντουμπάγιο: «Στον Άρη προσπαθούμε να γίνουμε μια οικογένεια»

Οι δηλώσεις του Μόζες Οντουμπάγιο μετά την πρόκριση του Άρη επί της Γκόμελ.

Στο οικογενειακό κλίμα που προσπαθούν να φτιάξουν στον Άρη, στάθηκε ο Μόζες Οντουμπάγιο μετά τη δεύτερη νίκη (1-2) των «κιτρίνων» επί της Γκόμελ και την πρόκριση τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο δεξιός μπακ των Θεσσαλονικιών συμπλήρωσε πως στην ομάδα του επιδιώκουν να γίνουν καλύτεροι, ενώ σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο την εκ νέου συνύπαρξή του με τον Αντρέ Γκρέι.

Αναλυτικά, ο Μόζες Οντουμπάγιο μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-την πρόκριση του Άρη επί της Γκόμελ: «Ήμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ήταν ο δεύτερος αγώνας μας και ήταν σημαντικό που πήραμε και δύο νίκες. Επίσης ήταν σημαντικό το πώς ήταν όλη η ομάδα σε αυτά τα δύο παιχνίδι και παρουσιάσαμε βελτίωση, κάτι που θέλαμε. Πάντα θέλεις να προοδεύεις, αυτό ήταν το σημαντικό όπως και η πρόκριση. Πάντα πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο, όλοι πάντα προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Σημαντικό να βρούμε χημεία. Και εντός και εκτός γηπέδου προσπαθούμε να γίνουμε μια οικογένεια, χαμογελάμε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να γίνουμε καλύτεροι, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο».

-τη Μακάμπι, αντίπαλο του Άρη στον τρίτο προκριματικό: «Δεν ξέρω κάτι για την Μακάμπι, ο προπονητής θα μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα για την πρόκριση».

-την εκ νέου συνύπαρξή του με τον Αντρέ Γκρέι: «Δεν μπορούμε να... αποφύγουμε ο ένας τον άλλο. Είναι καλό να βλέπεις ένα γνώριμο πρόσωπο στα αποδυτήρια και ελπίζω να πετύχουμε πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x